menu

Product omschrijving

De partij is afgekeurd als A-keus omdat er oer-vlekken in kunnen zitten. Profiteer snel van deze ontzettend lage prijs. Wanneer de vlekken zichtbaar zijn, kunnen de tegels worden nabehandeld met onze GSB Impregneer Black.

Ondanks de lage prijs is de Terrastegel een prachtige tegel. Een groot aantal kleuren, verkrijgbaar in diverse afmetingen. Hierdoor zijn mooie combinaties te bedenken. Bijvoorbeeld grote tegels op het terras en kleinere voor de paden. Je kunt ook kiezen voor het wildverband, diverse afmetigen door elkaar.
De tegels zijn geïmpregneerd, wat een eerste bescherming geeft tegen invloeden van buitenaf.
De Terrastegel Notte in 60x60 cm is geschikt voor terrassen en paden. Voor opritten is hij niet geschikt vanwege de geringe dikte.

Specificaties

Artikelnummer 120636
Collectie Betontegels
Kleur Lagos
Formaat 60x60 cm
Lengte 60 cm
Breedte 60 cm
Hoogte 4 cm
Dikte 4 cm
Gewicht per m² 90 Kg
Stuks per eenheid (m²) 2.7777776 stuks/m²
Eenheden (m²) per verpakking 10.8 m²
Materiaal Beton
Werkvoorschrift Download PDF
Prijs: 15,00 per m²
Je bestelt: 0.36 m² / 1 stuk
Verpakking
Totaalprijs: 5,40 incl. btw.

 

Kan ik je helpen?

De klantenservice is
geopend tot 18.00 uur!

Bellen
0492 - 523468
Direct antwoord

Mailen
info@schutting.nl
Antwoord binnen 3 werkdagen

Krasvastheid
Kleurvastheid
Geschikt voor trilplaat
Geschikt als oprit

Levering

Wij proberen de aangeschafte materialen binnen 3 tot 10 werkdagen te leveren. Let op! Door de huidige marktomstandigheden kunnen levertijden flink oplopen, wij vragen daarvoor je begrip. Uiteraard proberen we altijd mee te denken in alternatieven.
Heb je vragen over levertijden/voorraden, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Bellen kan ook: 0492-523468.


Informatie over het afleveren en lossen

  • De materialen die je besteld hebt, lossen we naast de vrachtwagen. Uiteraard probeert de chauffeur de materialen zo dicht mogelijk bij de gewenste losplaats af te leveren. De chauffeur bepaalt ter plekke of de gevraagde losplaats mogelijk is. De kennis en ervaring van de chauffeur gaat voor op de kennis en ervaring van onze adviseurs.
  • Zorg dat er voldoende ruimte is op de leverplaats voor zowel de vrachtwagen als de producten.
  • Laat de pakketten op een vlakke ondergrond plaatsen en stapel ze niet op elkaar.
  • Controleer de producten bij aankomst op eventuele onvolkomenheden. Neem bij twijfel direct contact met ons op. Bij onvolkomenheden aan het product geldt namelijk; verwerken is accepteren.

Tijdig bestellen

Zorg dat de materialen geruime tijd van tevoren worden geleverd, zodat je kunt controleren op eventuele transportschades en die tijdig kunt melden. Mocht er namelijk schade zijn ontstaan, dan hebben we nu nog tijd om e.e.a. op te lossen, zodat de verwerker niet vastloopt in de planning.
 

Betaling

Wanneer u de bestelling in overeenstemming nog niet volledig heeft betaald, kunt u de rekening bij de chauffeur voldoen per pin. Wanneer u niet thuis kunt zijn voor de levering, dient de factuur uiterlijk voldaan te zijn op de dag voordat wij komen leveren.

 

Transporttarieven

Voor het bezorgen van grote en zware tuinmaterialen maken wij gebruik van een grote vrachtwagen (oplegger van 18 meter). Hiervoor worden per bestelling de volgende kosten berekend:

  • Afhalen € 0,-
  • Rondom Helmond € 62,50
  • Overig Nederland op basis van postcode
  • Waddeneilanden, Zeeland en België op aanvraag

Afhalen: je kunt een aanhanger huren (€ 22,90 per dagdeel) om zelf je materialen te halen.
Let op: je moet in het bezit zijn van rijbewijs BE.

 

Productafbeeldingen

De foto bij het product is indicatief. Kleuren en structuren kunnen afwijken omdat het product is geproduceerd op basis van natuurlijke grondstoffen. Daarnaast kan de lichtinval of de beeldscherminstellingen ook een onderdeel van de afwijking.

Veel producten zijn in onze fysieke showrooms te bezichtigen. Hier krijgt u een beter beeld van de werkelijke uitstraling van het product.

Vergelijkbare producten

Laatst bekeken