menu

Product omschrijving

Serienummer: GP002

 

 

Een keramische tegel mag niet meer een trend genoemd worden. maar is voortaan een vaste waarde in de tuin. De tegel dankt zijn populariteit aan het grote gemak. Het is namelijk heel lastig om een kras in de tegels te krijgen en verkleuren doen ze nagenoeg ook niet!

 

 

 

 

Door de dikte (vanaf 1.8mm) zijn ze vorstbestendig. Daarbij trekken zuren. vetten en ander vuil ook heel moeilijk in de tegel. De keramische tegel is dus perfect voor iedereen die een onderhoudsvriendelijk terras willen.

 

 

 

 

Wij adviseren om de tegels op te sluiten met een bandje waar deze nog niet opgesloten is. Dit is het mooiste met een natuurstenen band.

 

 

 

 

Denk je eraan om de tegels zelf te leggen? Vraag dan één van onze adviseurs voor enkele tips waar u rekening mee moet houden.

 

 

Specificaties

Artikelnummer 35857
Collectie 2020 - Keramische tegels 2cm dik
Kleur Geel
Gewicht per m² 42 Kg
Stuks per eenheid (m²) 1 stuks/m²
Eenheden (m²) per verpakking 23.04 m²
Prijs: 30,00 per m²
Je bestelt: 0.36 m² / 0 stuk
Verpakking
Totaalprijs: 10,80 incl. btw.

 

Kan ik je helpen?

De klantenservice is
geopend tot 18.00 uur!

Bellen
0492 - 523468
Direct antwoord

Mailen
info@schutting.nl
Antwoord binnen 3 werkdagen

Levering

Wij proberen de aangeschafte materialen binnen 3 tot 10 werkdagen te leveren. Let op! Door de huidige marktomstandigheden kunnen levertijden flink oplopen, wij vragen daarvoor je begrip. Uiteraard proberen we altijd mee te denken in alternatieven.
Heb je vragen over levertijden/voorraden, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Bellen kan ook: 0492-523468.


Informatie over het afleveren en lossen

  • De materialen die je besteld hebt, lossen we naast de vrachtwagen. Uiteraard probeert de chauffeur de materialen zo dicht mogelijk bij de gewenste losplaats af te leveren. De chauffeur bepaalt ter plekke of de gevraagde losplaats mogelijk is. De kennis en ervaring van de chauffeur gaat voor op de kennis en ervaring van onze adviseurs.
  • Zorg dat er voldoende ruimte is op de leverplaats voor zowel de vrachtwagen als de producten.
  • Laat de pakketten op een vlakke ondergrond plaatsen en stapel ze niet op elkaar.
  • Controleer de producten bij aankomst op eventuele onvolkomenheden. Neem bij twijfel direct contact met ons op. Bij onvolkomenheden aan het product geldt namelijk; verwerken is accepteren.

Tijdig bestellen

Zorg dat de materialen geruime tijd van tevoren worden geleverd, zodat je kunt controleren op eventuele transportschades en die tijdig kunt melden. Mocht er namelijk schade zijn ontstaan, dan hebben we nu nog tijd om e.e.a. op te lossen, zodat de verwerker niet vastloopt in de planning.
 

Betaling

Wanneer u de bestelling in overeenstemming nog niet volledig heeft betaald, kunt u de rekening bij de chauffeur voldoen per pin. Wanneer u niet thuis kunt zijn voor de levering, dient de factuur uiterlijk voldaan te zijn op de dag voordat wij komen leveren.

 

Transporttarieven

Voor het bezorgen van grote en zware tuinmaterialen maken wij gebruik van een grote vrachtwagen (oplegger van 18 meter). Hiervoor worden per bestelling de volgende kosten berekend:

  • Afhalen € 0,-
  • Rondom Helmond € 62,50
  • Overig Nederland op basis van postcode
  • Waddeneilanden, Zeeland en België op aanvraag

Afhalen: je kunt een aanhanger huren (€ 22,90 per dagdeel) om zelf je materialen te halen.
Let op: je moet in het bezit zijn van rijbewijs BE.

 

Productafbeeldingen

De foto bij het product is indicatief. Kleuren en structuren kunnen afwijken omdat het product is geproduceerd op basis van natuurlijke grondstoffen. Daarnaast kan de lichtinval of de beeldscherminstellingen ook een onderdeel van de afwijking.

Veel producten zijn in onze fysieke showrooms te bezichtigen. Hier krijgt u een beter beeld van de werkelijke uitstraling van het product.

Vergelijkbare producten

Laatst bekeken